Titokban? Tehát szerintük is “gáz”…!

Simicska közvetítésével tárgyal a Jobbik és az LMP – így a hír.


Éveken át tartó “simicskázás”, elszámoltatás kiabálása után most, a hatalomért, hirtelen az addig patás ördögnek kikiáltott egykori Fidesz-oligarcha is jó szövetséges? Nem veszi észre mind a Jobbik, mind az LMP, hogy ezzel gyakorlatilag felmentik a Fideszt a korábbi Simicska-uralomban elkövetett tettek alól?
Az a helyzet, hogy ugyanazzal a recepttel ugyanaz az étel fő meg!

De nézzük, egy valós szövetség esetén mi is lesz ebből?
Van egy részben Soros-hátterű, vállaltan balliberális értékrendű LMP, ami legalább szakértőkkel dolgozik, – mégha azok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek is, – valamint egy Simicska hátterű, mostmár ideológiamentes Jobbik, szakértők érdemi bevonása nélkül, és mindkettő párt immár az EU szolgálatában. Ez a párosítás számomra egyet jelent: a Hazát is eladják a hatalomért!

Ráadásul az LMP-nek a kulcskérdésekben mégcsak határozott álláspontja sincs, hogy a választók tudhatnák, mit is akarnak! Egyik vezető ezt mondja, a másik azt, magyarázzák a végletekig mindig.

Ebben a felállásban ideológia terén nyilván az LMP lehet a vezető (hiszen nekik van), Simicska szabályozza majd a pénzeket, és mit csinál a Jobbik? Hozza a szavazatokat ezek uralmához?

Én úgy látom, itt két hataloméhes, és egy bosszúszomjas szövetkezik a rombolásra.

Hát, nekem ennél jóval kevesebb is elég volt, hogy kilépjek, és megalapítsam az ÉRTÜNK ÉRTETEKET. Mert a megalkuvások nélküli, nemzeti elkötelezett értékrendet igenis tovább kell vinni!
És igen, azt vallom, hogy értékrendi (ideológiai) vezérelvek nélkül csak hatalom-politizálni lehet, értéket teremteni nem!

A hazát márpedig meg kell védeni, bármi áron! Ha ebbe belefér, hogy hatalomra kerüljön egy politikai erő, akkor kerüljön! De ne a Haza árán!

Bertha Szilvia
ÉRTÜNK ÉRTETEK

(Azoknak a kétségbeesve vagdalkozó jobbikosoknak pedig, akik majd megint azt kérik számon rajtam, hogy miért merek kritikát mondani a Jobbikról IS, és miért nem a saját megoldásainkat reklámozom, már itt megadom a tájékoztatást, hogy a folyamatos részközléseinken túl oldalunkon mindent egyben is megtalálnak. A kritizálás jogát pedig továbbra is fenntartom.)